Medidis is als leverancier, producent en dienstverlener van medische gassen en apparatuur de spil tussen zorgverzekeraar, consument en professionele zorginstelling.
Onze doelstelling is gericht op het zo optimaal, innovatief en kostenbewust mogelijk ondersteunen van onze relaties in het gebruik van medische gassen en apparatuur voor nu en naar de toekomst.

Medidis streeft naar een compleet leveringsprogramma voor patiënten met luchtwegaandoeningen, longziekten en slaapstoornisen zoals COPD, astma en OSAS. Een kwetsbare groep die een toenemende behoefte heeft aan medische hulpmiddelen, medische zuurstof en andere zuurstoftherapiën.

Deze ontwikkeling in de zorgmarkt heeft er toe geleid dat Medidis een specialisme heeft ontwikkeld dat zich richt op het ademhalingsgebied en aanverwante ziektebeelden. Medidis richt zich specifiek op complete oplossingen voor medicinale zuurstoftherapie, slaaptherapie, verneveltherapie, vacuumtherapie.

Onze cliëntenkring is te verdelen in particulieren en professionals. Particulieren in directe verkoop of via de zorgverzekeraar in de vorm van Homecare-thuiszorg. Professionele zorg bestaande uit: zorg- en verpleeginstellingen, ziekenhuizen en ambulancediensten. Daarnaast leveren wij ook aan medische groothandels, offshore, politie- en brandweerkorpsen en andere hulpverleningsdiensten.

 

 

 

ACTUEEL NIEUWS:  De Aerobika heeft bij MDEA de Gouden award gewonnen. Als exclusief distributeur feliciteren wij hun van harte met deze terechte en mooie prijs!

New Product

NEW

de Focus

TwitterFeedFacebookBlogger